Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

PROFF PÅ GOD UTSIKT

***

© by Geir Nøtnes

Siden Arvid Iversen monterte sitt første komposittvindu i Storgata i Bodø for snart 30 år siden, har mye handlet om nettopp vinduer. Sammen med sju kompetente og erfarne kolleger sørger han i dag for proff behandling av huset utkiksposter.

Vinduene er husets sjel. De er med på å definere husets helhet og utseende, og de sørger for å hente inn lys samtidig som de gir oss mulighet til å se omgivelsene utenfor. I Vågan har håndverksbedriften Arvid Iversen spesialisert seg på disse viktige byggeklossene i glass og ramme.

Vedlikeholdsfritt

Vi importerer vinduer, balkong- og skyvedører og vinterhager, forklarer eier og daglig leder, Arvid Iversen.
I værharde Nord-Norge ønsker han å slå et slag for vedlikeholdsfrie profiler i kompositt, aluminium eller pvc.

– Vi bor i en del av landet med mye vær, hvor regn og annen nedbør ofte kommer vannrett mot husene. Slike forhold krever mye av de generelle byggmassene, også vinduene, forklarer han.

Solid tysk partner

Vågan-bedriftens direktekontakt med de ulike produsentene gjør at de hele året kan kjøre 50 – 60 % avslag i prisene i forhold til veiledende markedspriser. Produktspekteret er også stort.

Vi kan tilby vinduer i mange ulike farger og treimitasjoner. Gjennom vår tyske samarbeidspartner, Rehau, leverer vi også komposittprofiler med hele 9 luftkammer i karm, noe som gir meget god u-verdi.

Slipp lyset inn

Selv om hovedmarkedet er i hjemkommunen, har selskapet hans han i dag fornøyde kunder fra Oslo i sør til Tromsø i nord. Bedriften har også lang og inngående erfaring med oppussing og rehabilitering av baderom.

Men det er vindusleveranser de er størst på, og slik vil det fortsatt være. Som aktør i en av landets flotteste regioner , har Iversen en klar oppfordring.

– Vi bor på verdens fineste sted med et magisk natur og fantastisk lys. Hvorfor se i veggen når en kan se ut! Åpne opp, få utsikt og slipp lyset inn.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

279 posts