Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Bli elektrisk i vakre Lofoten

***

© by Tommy Andreassen

Har du mistet gnisten der du er? Jakter du nye elektriske utfordringer? Er du kanskje på jobbjakt uten helt å vite det? Eller ønsker du deg bare til fantastiske Lofoten?

Steile fjell mot krystallklart hav. Lange, lyse sommernetter med midnattssol, og fiskevær med rorbuer fra en annen tid. Lofotfiske, friskt vær og det mystiske nordlyset dansende mot den glitrende snøen. Lofotnaturen kan tilby det meste.

I inngangsporten til det fantastiske øyriket i vest har Fr. Wangsvik gjennom åtte tiår servet folk og bedrifter med kvalitetsrike el-installasjoner. Nå ønsker de å styrke sin tilstede­værelse med nye hoder og hender.

I første omgang søker de en erfaren montør med fagbrev, og en teknisk saksbehandler med ingeniør­kompetanse.

Trivselsarena

– Det er ekstra godt å kunne ta imot nye arbeidere i våre splitter nye og topp moderne lokaler i Osan Næringspark, sier daglig leder Arvid Strand, som i dag har 30 navn på ansattelista.

Ved siden av et romslig kontor­landskap og eget utsalgssted huser de nye lokalitetene også bedriftens egen kantine, der arbeiderne daglig samles til latter og lunsj. Byggets plassering midt i Lofotnaturen gjør veggmalerier overflødig, og en egen terrasse på baksiden innbyr til kaffepauser med en formidabel utsikt.

– Næringsbygget er blitt mer enn en effektiv og romslig arbeidsplass. Det er fremfor alt blitt en trivselsarena der vi kan dyrke fellesskapet, være løsningsorienterte og ha gode fagsamtaler, mener den daglige lederen.

Klar

Strand er overbevist om at Lofotens fremtid er lys, og klokkeklar på at Fr. Wangsvik skal være med på å forme den.

Vi skal ikke bare følge bransje­utviklingen i området, vi skal lede an. Derfor trenger vi nå forsterkninger.

Les mer på www.wangsvik.no

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts