Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

I flytsonen

***

Etter en større snuoperasjon med effektivisering og profesjonalisering av driften, befinner Hokland Marina seg nå på samme sted som produktene de forhandler. I flytsonen.

– Et par år med fokus på profesjonaliseringsprosesser gjør at vi nå flyter trygt og godt igjen, sier daglig leder Petter Karlsen Borgen.

Komplett

Med en oppdatert utstyrsbutikk, og nye båtmerker under sine forhandlervinger, ligger mye til rette for å leve opp til deres egen visjon om å være din komplette båtforhandler.

– Uansett om du søker en liten robåt til fjellhytta, eller sikter mot en flytende luksusdrøm på flere titalls fot, skal du finne det du leter etter hos oss, forklarer Borgen.

Fipper, Quicksilver, Bella Askeladden, Uttern Benetau, Kaasbøll, Searay og flere andre anerkjente merker sørger for høy gjennomgående kvalitet i hele produktspekteret.

Viktig kompetanse

Men å hevde at man er din komplette båtforhandler krever mer enn en velfylt utstyrsbutikk og en bred båtpark på tilbudslista. Det krever også mye av menneskene som skal formidle, forhandle og rådgi de mange kundene.

– Vi jobber hver dag for at kundene skal møte kompetanse og service helt fra førstelinja bak disken til mekkegutta inne på verkstedet, sier Borgen

Selv om båt er bedriftens viktigste satsningsområde, tilbyr Hokland Marina også tilhengere, snøscootere og ATV-er.

Mer enn båt

Selv om båt er bedriftens viktigste satsningsområde, tilbyr Hokland Marina også tilhengere, snøscootere og ATV-er, også dette fra anerkjente leverandører. I tillegg har de egen marina med 85 utleieplasser.

Nye lokaler

I forlengelsen av omstillingsprosessen de fortsatt er inne i, er en ny nettbutikk på trappene og butikklokalene skal flyttes nærmere havet.

– Ved å bygge ut ned mot havet får vi en større butikk hvor vi kan ha en rekke båter utstilt innendørs hele året, forteller Borgen.

– Det blir en viktig del av den videre profesjonaliseringsprosessen vi nå er inne i, Mener Borgen.
Han gir mye av æren for de siste års fremgang til de femoverlente eierne som virkelig har lagt til rette for en økt satsing.

– Vi har solide eiere med langsiktige perspektiver som vil sørge for god fremdrift i flytsonen i lang tid fremover, avslutter han.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts