Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Kraft til idretten – en idrettsvind fra nord

I 2015 bidro Kraftinor med 819 475 kr til lokale idrettslag gjennom sitt konsept Kraft til idretten.

© by Kraftinor

Gjennom strømavtalen «idrettsstrøm» fra konseptet Kraft til idretten, kan du sørge for at ditt lokale idrettslag får økt sin årlige støtte. I Kabelvåg vet de alt om det.

– Kabelvåg IL har hatt knallsuksess med idrettsstrøm, bekrefter Morten Stormo hos strømleverandør Kraftinor og konseptet Kraft til idretten. 

Kraftinor gir ett øre i idrettsstøtte for hver kWh kundene som er tilknyttet avtalen bruker. Resultatet for 2015 ble for Kabelvåg IL 68 845 kroner i idrettsstøtte. Klubben jobber mot et mål på 100 000 i 2016. Totalt har cirka 250 personer inngått, eller er i ferd med å inngå, avtale om Idrettsstrøm med støtte til Kabelvåg IL.

Den samlede støtten fra strømkonseptet er nå med på å finansiere deler av den nye turn- og håndballhallen i Kabelvåg.

Tom Stiansen i front

Med Tom Stiansen som hovedambassadør for Kraft til idretten har idrettsstrøm etablert seg som et kjærkomment tilskudd til mange av landsdelens idrettslag og foreninger. Nå står også resten av landet for tur.

– Vi er godt i gang med arbeidet i og rundt flere av de store byene lenger sør. Erfaringene og eksemplene vi har med oss fra nord gjør dette til et takknemlig arbeid, og stadig flere får øynene opp for denne innovative måten å tjene penger til idrettslaget på.

Kraft til idretten Tom Stiansen

Vi har fokus på å være et prisgunstig, seriøst alternativt i markedet, og må hele tiden sørge for at idrettslag er trygge når de forteller sine mange medlemmer at det er smart å bytte til oss. Statistikk utarbeidet de siste to årene viser at 85 prosent av kundene har fått en billigere strømavtale ved å flytte over til Idrettsstrøm, forteller Stiansen.

Den gode følelsen

I motsetning til Grasrotandelen har Kraft til idretten også muligheten til å knytte bedrifter opp mot Idrettsstrøm.

 – Mange av bedriftene som i dag har valgt dette konseptet er bedrifter som tidligere ikke har hatt noen egen post for sponsing i budsjettet. For dem og alle andre gir det en skikkelig god følelse å vite at de sponser klubben i sitt hjerte gjennom å kjøpe billig strøm som de selv sparer penger på, forteller Stormo.

Andre større bedrifter har vært kreative og laget konkurranser i lokalsamfunnet for å avgjøre hvem som skulle motta støtte fra strømavtalen til bedriften.

Kraft til idretten

Uansett om du er bedrift, idrettslag eller privatperson, kan du kontakte Kraftinor for nærmere informasjon. Men du kan også ordne det helt selv. På nettsidene til Kraft til idretten kti.no kan du velge idrettslaget du ønsker å støtte og deretter trykke «bestill».

Resten ordner Kraftinor.  Enklere blir det ikke. Bytt! Spar! Støtt!

Info om Kraft til idretten

Kraftinor Logo for hvitKraft til idretten ble etablert i 2013 av Kraftinor AS. Kraftinor AS driver omsetning av elektrisk kraft til forbrukere over hele Norge. Selskapet er eiet 50-50 av Lofotkraft Holding AS og Nordkraft AS. Kraftinor har hovedkontor i Narvik.

For hver kWh du bruker går 1 øre i Idrettsstøtte til klubben du har valgt – gjelder både privatkunder og bedriftskunder.

Statistikk viser at 85% kan få billigere strøm ved å bytte til idrettskraft gjennom Kraftinor og Kraft til idretten.

Artikkelen er laget på oppdrag fra Kraftinor.

Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

279 posts