Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Driftsikre arbeidshester

***

© by Tommy Andreassen

Som forhandlere av de robuste og kostnadseffektive truckene fra Doosan, kan Lofoten Truckservice sammen med Bil- og Truckservice i Tromsø, tilby industrien i Nord-Norge pålitelige arbeidshester, klargjort for landsdelens ekstreme kystklima. I ryggen har de den erfarne og kunnskapsrike importøren Scanlift.

– Truck handler om langt mer enn bare maskinen. I dag er driftskostnader, driftssikkerhet, design og førermiljø også helt avgjørende for markedet, sier Fredrik Thuv Nilsen hos Lofoten Truckservice.

De er i dag forhandlere av de tyskkoreanske truckene i hele Nordland fylke, mens de nordligste fylkene betjenes av Bil- og Truckservce, med selger Snorre Emilsen i spissen.

Størst i verden

Det er ingen hvem som helst de er forhandler av. Doosan har vært på det norske markedet i over 20 år. Selskapet som ble grunnlagt i 1896 er i dag et av verdens største industrikonsern. Forhandlernes superlativer er mange.

Dette er maskiner som er enkle og håndtere, de er rimelig i drift og ikke minst godt dimensjonert i forhold til størrelsen.

Fredrik Thuv Nilsen
Daglig leder

Truckene kommer i alle størrelser, er stadig oftere elektriske og godt rustet for den type applikasjoner som de skal gå i. Oljekjølte, vedlikeholdsfrie bremser er et ekstra godt argument for Doosan i barske nordnorske industrimiljø.

Thuv Nilsen er også svært godt fornøyd med garantiordningene og de lave driftskostnadene til Doosantruckene.

Klargjort for tøffe forhold

Naturlig nok er Doosan-trucker virksomme i den store fiskeri- og havbruksindustrien i landsdelen øverst på kartet. Dette er bransjer hvor truckene ofte blir brukt hard og kontinuerlig. For å takle det ekstreme nordnorske maritime miljøet, går hver eneste maskin derfor gjennom en egen klargjøringsprosess før de sendes ut til kunde.

– Vi ønsker å forberede truckene ekstra på det som møter dem i slike miljø. Det skjer først og fremst gjennom fuktbeskyttelse og tektylbehandling som leder vann bort fra kritiske komponenter, informerer Thuv Nilsen.

Men driftsstans kan forekomme. Blant annet som følge av vedlikeholdsbehov eller for hard belastning fra maritime omgivelser.

– Det er vi også godt rustet for. Med nærhet til kundene, rask levering av reservedeler og god teknisk bistand, skal vi sørge for at nedetiden blir så kort som mulig.

Med Doosan på laget skal kunden være sikker på at han valgt en driftssikker og effektiv arbeidshest, avslutter Lofotforhandleren.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

279 posts