Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Isolasjon og overflatebehandling

***

Med en svært anvendelige og mobil hybridpumpe, kan Multibetong fra Narvik raskt og effektivt sprøyteisolere store industribygg og spraye membran på betydelige arealer.

– Utstyret har enorme bruksområder, sier eier og daglig leder Espen Knudsen.

Det er flere år siden han gikk til anskaffelse av utstyret han nå ønsker å rulle ut til kunder i en rekke ulike bransjer og industrier.

– Polyuretanisolering har lenge vært brukt sør i Europa og er uten tvil et revolusjonerende produkt på mer enn en måte. Foruten å være miljøvennlig, effektiv og økonomisk, bidrar polyuretan skumisolering også til et stillere og miljøvennlig innemiljø, forteller Knudsen.

Store bruksområder

Han forklarer videre at sprayisolering kommer i flytende form, som ved bruk ekspanderer 110 ganger. Det voldsomme ekspensjonen fører til at stoffet tetter absolutt alle sprekker, og skaper en permanent, alders- og værbestandig luftbarriere.

– Ved siden av sine ekstremt isolerende egenskaper er produktet også miljøvennlig og produsert av fornybare resurser, legger Knudsen til.

– Bruksområdene er mange, og egner seg spesielt godt til rehabilitering og etterisolering av eldre stålbygg, samt som isolasjon på og rundt alle plasser som trenger frostsikring, legger han til

Med enkle grep kan den mobile enheten raskt gjøres om til en svært effektiv sprøyte for legging av herdaplastprodukter utviklet for tøffe forhold.

Sterke overflater

Med enkle grep kan den mobile enheten raskt gjøres om til en svært effektiv sprøyte for legging av herdaplastprodukter utviklet for tøffe forhold. Ulike blandinger gjør produktene egnet til industrigulv, p-hus, skipsdekk, bruer, kaier, demninger, tankanlegg og rør.

– Resultatet er overflater med lengre levetid, mindre vedlikehold og bedre sikkerhet, forklarer Knudsen.

Han har de siste årene testet utstyret og produktene og vet at de holder mål.

– Dette er et svært elastiske og sterke materialer som takler de strengeste krav til slitasje og sprekkoverbygging. Vi har blant annet sprøytet drikkevannsbasseng, konteinere, murer og gulv, og vi har dedikerte mennesker som er kurset og skolert i bruken av utstyret, informerer Knudsen.

Støtt som fjell

Selskapet hans har i dag 13 ansatte som utfører generelle betongtjenester over hele landsdelen. Med slagordet, støtt som fjell, leverer de tjenester til kunder i hele landsdelen. Et strategisk satsing og tilpassing mot kraftmarkedet har gitt dem mange oppdrag i dette segmentet.

– Vi har erfart at målrettet satsing lønner seg, å er nå klar for å bistå nye kunder og markeder med rask og effektiv isolering og overflatebehandling, avslutter Knudsen.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts