Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Næringslivets Hus

***

Med mål om å være mer synlig å tilgjengelig, velger flere av Narviks næringsutviklere nå å kraftsamle miljøet på gateplan midt i Narvik sentrum.

De gamle lokalene til DNB i Sentrumsgården i Narvik vil igjen fylles med liv og aktivitet. Denne gangen deles lokalene mellom flere av byens næringsutviklere når Futurum, Innovasjon Norge, Sintef, Narvik Næringsforening og Narvikgården tar plass sammen.

– Ved siden av de som allerede er klar, vil vi også ha plass til flere faste leietakere. I tillegg vil vi klargjøre åtte kontorer for gjestearbeidere og gründere, forklarer Lena Hope hos huseier Narvikgården.

Målet med fellesetableringen er å senke kontaktterskelen gjennom å skape en lett tilgjengelig møteplass for alle spørsmål og behov knyttet til næringsutvikling i Narvik.

– Om alt går etter planen vil vi åpne dørene til Næringslivets Hus på forsommeren, og vi gleder oss stort til både å samles og vises bedre, oppsummerer Hope.

Å gjenreise Torvhallen er et viktig ledd i den videre vitaliseringen av Narvik sentrum for å komplettere en allerede flott og urban bykjerne.

Gjenreiser Torvhallen

I sin storhetstid var Torvhallen i Narvik, en av landets flotteste mathaller. Nå skal den gjenreises som et kraftfullt trivselsikon midt i sentrum.

– Hva den nøyaktig skal fylles med er ikke helt klart enda, men målet er å etablere aktivitet som skal bidra til økt trivsel og stolthet, og ikke minst bidra til å gjøre Narvik enda mer attraktiv, sier Lena Hope hos Narvikgården.

De siste årene har Narvikgården bidratt til at rundt 1 milliard er investert på forskjønning og fornyelser i sentrumsområdet. Dette har blant annet inneholdt restaurering av rådhuset samt bygging av Det fjerde hjørne, Scandic-hotellet og Malmporten Handelspark.

– Å gjenreise Torvhallen er et viktig ledd i den videre vitaliseringen av Narvik sentrum for å komplettere en allerede flott og urban bykjerne, sier Lena Hope.

Hun forteller at området utenfor bygget vil bli klargjort for moderne torvhandel med enkel vann- og strømtilkobling, og at de jobber for at mat- og drikke konsepter vil være blant de nye tilbudene når Torvhallen skal gjenreises.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts