Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Den gode magefølelsen

***

Sten Henriksen og Silje Botnmark lot magefølelsen bestemme da håndverkerteamet til deres nye bad i Terassen i Narvik skulle velges. Det har de ikke angret på.

– Vi hadde hørt mye om godt om dem og baderomskonseptet deres, så det var helt naturlig å inkludere dem i utvalget av håndverkere som fikk regne på badet vårt, sier Henriksen og Botnmark.

Allerede etter den første praten med Rune Pedersen på Ofoten Rør, fikk vi den gode og trygge magefølelsen som gjorde valget enkelt.

– Helt fra første møtet har vi opplevd en proff og seriøs aktør som har hatt fokus på oss og prosjektet, sier samboerparet.

De har også latt seg begeistre og inspirere av Facebook-profilen deres som viser en rekke av de flotte baderomsprosjekt de har gjennomført i Narvik.

Vi sitter igjen med et gjennomgående godt inntrykk av håndverkerne så vel som prosessen og resultatet.

Faglig flinke folk

– Vi sitter igjen med et gjennomgående godt inntrykk av håndverkerne så vel som prosessen og resultatet. Ærlige, ryddige, hensynsfulle og ikke minst faglig flinke folk som vi garantert kommer til å velge igjen ved neste anledning. Vi er glad vi fulgte magefølelsen, oppsummerer de.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts