Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Full gass

***

Fra en til 45 ansatte på 5 år.Langs fartsstripene i satsingen til POP Byggetjenester har det tegnet seg et flerbent selskap med mange store nordnorske prosjekt på referanseliste og en sammensatt kompetanse som etterspørres av de store entreprenørene.

Svømmehaller, kjøpesentre, varehus, borettslag og en rekke privatpersoner har alle de siste årene fått stiftet nærmere bekjentskap med det hurtigvoksende håndverksselskapet til Ioan Pop.

Bygger seg utover

Referanselista blir stadig lengre og markedsområdene stadig utvidet. Både Idrettens hus, rådhuset i Narvik, Amfi i Svolvær og Coop OBS Bygg er eksempler på pågående eller nylig gjennomførte prosjekt Narvikbyggerne har vært delaktige i.

En viktig suksessfaktor har vært det nære og gode forholdet til noen av regionens største entreprenør- og konsulentselskap.

– Vi har flere store aktører vi har jobbet mye for, som har tatt oss med på prosjekter over hele landsdelen, sier Pop.

Nå har han peilet seg inn på mulighetene hos vår nabo i øst

– Konkrete oppdrag og trua på markedet, gjør at vi nå velger å etablere oss i Kiruna i Nord-Sverige, bekrefter bedriftslederen.

Målet er å bli et foretrukken totalentreprenør på enda flere prosjekter i fremtiden.

Kompetansehub

Med ingeniørkompetanse og faglærte håndverkere innen byggtjenester, flis og betong- og murerarbeid, har Ioan Pop en bred og sammensatt kompetanse under eget tak.

– Målet er å bli et foretrukken totalentreprenør på enda flere prosjekter i fremtiden.

Større arealer

Den enorme veksten i selskapet har gjort at de for lengst har vokst ut av lokalene i Fagernesveien. Jakten på noe nytt og eget har pågått en stund, og Pop har nå funnet et par ulike alternative lokasjoner til seg og sine snart 50 ansatte.

– Vi er i en heldig situasjon, hvor vi har tilgang på mye kvalitetsrik arbeidskraft. Det betyr at vi kan tillate oss og vokse i takt med nye markeder og flere oppdrag. Selv om videre vekst ikke er noe mål i seg selv, er det ikke umulig at ansattelista vil fortsette å vokse i tiden fremover.

– Hvor mange vi er om ett, tre og fem år vil tiden vise, men jeg er ganske sikker på at den videre veksten ville være noe mindre en det eventyret vi har opplevd frem til i dag, avslutter Pop.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts