Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Re Vi go

***

Mens Re står for revisjon, og go sier noe om kvalitet, formidler de to midterste bokstavene i firmanavnet til Revigo en av selskapets viktigste verdier.

– Ingen av våre kunderelasjoner handler om oss og dem. Det er alltid vi, sier eier og leder ved Revigos Narvik-kontor Linda Nilsen.

For de skal ikke bare være en kontrollfunksjon, men en del av teamet. Kompetansen og uavhengigheten hos Revigo skal skape tillit, og sammen med den nære lagspillerrollen bidra til vekst hos kundene.

Vekst for alle

– Vekststrategien er viktig og dypt forankret i alt vi gjør. Vår evne til og se i, og bak, tallene skal gi våre kunder nyttig, relevant og sikker informasjon, som vil være svært viktig i den videre byggingen av de ulike selskapene. Når vår kunnskap hjelper kundene våre å vokse, får også vi mer å gjøre, forklarer Nilsen.

Hos oss skal kundene alltid oppleve tillit, kunnskap og tilgjengelighet formidlet og ivaretatt gjennom god service.

Jubileum

I år er det 10 år siden hun og kollega Oddvar etablerte Revigo.

I dag betjenes kunder over hele landet fra kontorene i Harstad, Narvik og delvis Brønøysund. Etter et par oppkjøp de siste årene teller ansatte-lista 11 navn, og Linda ser ikke bort ifra at den kan vokse ytterligere i tiden fremover.

– Om vi finner nye mennesker eller selskaper som ønsker å samarbeide med oss, og som passer med vår profil, er vi mer enn åpne for å se på muligheten for samarbeid, sier Linda.

Stordriftsfordeler

Etter hvert som Revigo har vokst seg stadig større, har hun opplevd fordelene med å bli flere.

– Vi ser åpenbart at det åpner seg nye muligheter når man kan ha flere ulike tjenester og kompetanser i eget hus, mener hun.
Uansett størrelsen i fremtiden skal uavhengighet og kompetanse stå i førersetet

– Hos oss skal kundene alltid oppleve tillit, kunnskap og tilgjengelighet formidlet og ivaretatt gjennom god service. Og viktigst av alt. De skal alltid oppleve et nært og utviklende samarbeidet. Det skal alltid være VI.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts