Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Glimt i øye

***

Gjennom 25 år har Niels og Cathrine hos Royal Optikk sørget for å gjøre livet enklere for tusenvis av øyne. Alltid med glimt i sine egne.

Du rekker knapt å gå inn i butikken til Royal Optikk i Narvik før du møtes av en løs latter og et smittende humør.
En kjapt ekspedert kopp kaffe er en selvfølge, det samme er smilet og det møtende blikket.

– Når kundene trives og føler seg sett, kommer også tryggheten og godfølelsen, sier medeier Niels Witt.

Bilturen

Det er i år 19 år siden han og optikersamboer Cathrine Kaarbø åpnet dørene til sin egen brillebutikk i Narvik sentrum. At en Harstadværing og østlendingen skulle finne veien til skibyen under Fagernesfjellet, var ingen selvfølge.

– Tilfeldighetene ville det slik at vi skulle få høre om et marked med muligheter her i Narvik. Vi var begge på den tiden ansatte som nyutdannede optikere i Harstad, men bar på en drøm om å starte eget. En liten biltur til Narvik, med en påfølgende spasertur opp Gate 1 var alt som skulle til, forklarer Witt.

Oppskriften vi styrer etter handler om å veilede kundene med kunnskap, erfaring og en god porsjon nordnorsk ærlighet.

Fornyelse over alt

Etter to tiår i Narvik, har de etablert seg som en av de største og mest synlige optikerne i regionen.Nylig gjennomførte de en større investerings- og fornyelsesrunde i alle rom.Store deler av butikken ble byttet ut og optikerutstyret på bakrommet likeså.

– Vi er en del av en bransje i en kontinuerlig teknologisk utvikling. Vårt uttalte mål om å ligge i front krever at vi evner og oppdatere oss og snu oss etter nye trender og muligheter, forklarer Witt.

Suksessoppskrift

Han mener samspillet mellom de ansatte og kundene har vært blant deres fremste styrker og største suksessfaktorer.

– Oppskriften vi styrer etter handler om å veilede kundene med kunnskap, erfaring og en god porsjon nordnorsk ærlighet. Når dette toppes med godt humør og glimt i øye, er vi der vi ønsker å være, avslutter han.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts