Del med venner, , Google Plus, Pinterest,

Skriv ut

Publisert i:

Fiber i tøffe forhold

***

© by Signal Bredbånd

Vårt hjerte har alltid banket for nordnorsk næringsliv. Som landsdelens største fiber­leverandør kjenner vi de tøffe for­holdene i nord bedre enn de fleste. Vi vet at raske og stabile kommunikasjons­løsninger er helt avgjørende for å drive lokal, regional og global nærings­virksomhet.

I et landskap med høye fjell, dype daler, vind og vær er det krevende å bygge infrastruktur. Det er tøffere å drive næringsvirksomhet der avstandene er store og tettheten av mennesker lav. Da er det viktig med god og stabil fiberinfrastruktur.

Som ledende i nord, med et stort hjerte for Nord-Norge, fortsetter Signal å bygge ut fiber – der folk ønsker å arbeide og bo.

Morgendagens motorvei

I våre byer, bygder og mange øyriker drives det i dag fremtidsrettet næringsvirksomhet som krever fibernett med hastighet og kvalitet. Derfor er det viktig å bygge ut morgendagens motorvei her nord.

– Vi er opptatt av næringsutvikling i landsdelen, og er stolte over å kunne bidra til gode rammebetingelser for et

variert og konkurransedyktig næringsliv i nord. Nøkkelen er fiber, sier salgssjef for bedrift, Vegard Nyheim Eivik.

Fiber gir ubegrenset med hastighet. Dataene flyttes bokstavelig talt med lysets hastighet. Fiber legger til rette for effektiv kommunikasjon, som for eksempel videomøter, skybaserte tjenester, filutveksling og hjemmekontor.

– I Signal har vi mange dyktige folk som gjør alt de kan for å levere et godt produkt.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder. Vi kjenner regionen og lokalmiljøet, og vet hvor viktig nærhet og tilgjengelighet er. Derfor har vi blant annet valgt å bygge opp både eget kundesenter og teknisk driftsavdeling lokalt.

Med bredbånd fra Signal, skal du alltid være sikker på at det er en lokalkjent, effektiv og hardtarbeidende nordlending du har i veggen.

Artikkel av Næring i Nord

Næring i Nord

Næring i Nord er Nord-Norges største næringslivsmagasin, og sendes ut til samtlige bedrifter i nord 3 ganger i året. Magasinet inneholder næringslivsstoff, bedriftsomtaler, temabilag m.m. Næring i Nord er en del av magasinet Nordfra.no

280 posts